День відкритих дверей!

Вибір професії - справа відповідальна, яка визначає подальшу долю і стиль життя людини. Для майбутнього студента важливо, щоб спеціальність була до душі і допомагала реалізувати здібності і таланти. А батьки абітурієнта зазвичай заглядаючи наперед, замислюються, наскільки професія перспективна і затребувана в країні, чи є у неї майбутнє.
Щоб дізнатися все краще і прийняти остаточне рішення куди подавати влітку документи, пропонуємо сходити разом зі своїм старшокласником на День відкритих дверей. Тут ви з перших вуст зможете дізнатися про умови вступу, навчання і студентського життя, заглянути в аудиторії і познайомитися з викладацьким складом.
30 листопада 2019 о 10.00представники усіх кафедр факультету електроенерготехніки та автоматики зберуться разом, щоб поспілкуватись з Вами.
Під час заходу Ви матимете можливість:
 - ознайомитись з освітніми програмами 141-ї спеціальності;
 - дізнатись як здійснюється підготовка енергетиків, електромеханіків та електротехніків ХХІ століття;
 - пройтись лабораторіями та навчальними центрами (SIEMENS, Mitsubishi Electric, Schneider Electric, EATON, АВВ, сонячною та вітровою лабораторією), ознайомитись з інтелектуальною енергосистемою України та Smart-технологіями і це ще не все;
 - дізнатися про студентське життя, можливість здобуття подвійного диплому європейського зразка, кар’єрні перспективи випускників, а також багато чого цікавого;
 - та ще багато-багато іншого.

Приєднуйтесь до нас та слідкуйте за анонсами в пабліку телеграм (http://t.me/abita_fea)
Резюме:
Коли:30 листопада 2019 з 10:00
Де:412 аудиторія, корп. №20(вул. Політехнічна 37)
Ми відповімо на всі Ваші запитання (http://t.me/abita_fea)!

 
Nike