• Головна
  • Кафедра
  • Новини
  • Вимоги до оформлення статей та тез доповідей для публікації в Міжнародному науково-технічному журналі "Сучасні проблеми електроенерготехніки та автоматики"

В И М О Г И
до оформлення статей та тез доповідей для публікації в
Міжнародному науково-технічному журналі молодих учених, аспірантів і студентів

«СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГОТЕХНІКИ ТА АВТОМАТИКИ»

1. До друку приймаються матеріали обсягом 1-2 повні сторінки (тези доповіді) чи від 3-х повних сторінок (статті) формату А4 з полями 20 мм, шрифтом Times New Roman, розміром 14 пт, одинарним міжрядковим інтервалом, без нумерації сторінок, з використанням текстового редактора MS Word (97-2003), у вигляді електронного файлу з розширенням *.doc.
2. Графічний матеріал (рисунки, графіки, схеми) необхідно виконувати впровадженими об'єктами (у тексті) і розташовувати одразу після посилання на них. Під кожним рисунком вказується його номер і назва, наприклад:
Рисунок 2 – Функціональна схема пристрою
Рисунки відділяються від основного тексту інтервалом. Усі позиції, що позначені на рисунку, повинні бути пояснені в тексті.
3. Математичні формули і знаки повинні бути зрозумілі. Показники, ступені та індекси повинні бути менше основних знаків і виконуватися відповідно до редактора формул Microsoft Equation. Формули нумеруються (справа в круглих дужках, не відступаючи від правого поля) тільки в тому випадку, якщо на них в тексті є посилання. Між крайніми знаками формули і текстом повинен виконуватися один інтервал.
4. Таблиці повинні мати назви та порядковий номер, наприклад:
Таблиця 2 – Результати моделювання
Таблиця розташовується одразу після згадування в тексті і відділяється від основного тексту інтервалом.
5. Перелік посилань повинен бути приведений в кінці статті (тези доповіді) з використанням розміру кегля 12 пт і складений в порядку згадування в тексті. Посилання на літературу – в квадратних дужках.
6. Порядок оформлення. Структура подання матеріалу статті (тези доповіді) має відповідати наступній схемі (див. зразок оформлення на сайті Міжнародного науково-технічного журналу «Сучасні проблеми електроенерготехніки та автоматики»: http://jour.fea.kpi.ua/ в розділі «Архіви»):
- не відступаючи від верхнього поля, без переносів, з центруванням посередині, напівжирним шрифтом, прописними (великими) літерами друкується назва статті (тези доповіді);
- через один інтервал, без відступу від лівого краю, напівжирним шрифтом, звичайними (малими) літерами, через кому перераховуються прізвища та ініціали авторів, зазначається їх вчений ступінь та посада;
- на наступному рядку, курсивом, звичайними (малими) літерами вказується найменування установи, яка представляє матеріал статті (тези доповіді), назва кафедри;
- через один інтервал друкується основний текст статті (тези доповіді) за наступною структурою: вступ; мета роботи; матеріали і результати досліджень; висновки;
- в кінці статті (тези доповіді) наводиться перелік посилань.
7. Матеріали статей (тез доповідей), що не відповідають вищевказаним вимогам, а також пропозиції, що надійшли із запізненням, опубліковані не будуть.

 
 
Air Jordan 1 Mid Black White Shoes Best Price 554724-113 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers